eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plWiadomościGospodarkaRaporty i prognozyHoReCa: czy 4. fala pandemii przerwie odbicie w gastronomii? Częstotliwość jadania posiłków w lokalach gastronomicznych

HoReCa: czy 4. fala pandemii przerwie odbicie w gastronomii?

2021-08-04 10:04

Wprawdzie branża HoReCa to jeden z sektorów, który w największym stopniu odczuł negatywne skutki pandemii, to jednak okazuje się, że dość szybko też staje na nogi. Obecna jej dynamika jest dwucyfrowa. Taki wynik może być powodem do optymizmu, choć trzeba pamiętać, że w dużym stopniu jest on efektem bardzo niskiej, ubiegłorocznej ... Przejdź do artykułu ›

Pokaz slajdów: odświeżaj automatycznie co sek

fot. mat. prasowe

Częstotliwość jadania posiłków w lokalach gastronomicznych Zdecydowanie częściej niż przed wybuchem pandemii ma zamiar jadać w lokalach gastronomicznych blisko co 10. Polak.

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: