eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plWiadomościGospodarkaRaporty i prognozyPandemia i inflacja pomagają ograniczać marnowanie żywności Ubyło tracących pieniądze na marnowaniu żywności

Pandemia i inflacja pomagają ograniczać marnowanie żywności

2021-11-02 10:26

Polacy ograniczają swoje wydatki. Wybuch pandemii i związana z tym niepewność przyszłości spowodowały, że zaczęli się uważniej przyglądać swoim budżetom. Rosnące wciąż ceny towarów i usług powodują natomiast, że rodacy dłużej zastanawiają się nad tym, co i ile kupują, co zapobiega marnowaniu żywności. Odsetek Polaków ... Przejdź do artykułu ›

Pokaz slajdów: odświeżaj automatycznie co sek

fot. Fevziie - Fotolia.com

Ubyło tracących pieniądze na marnowaniu żywności

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: