Jakość żywności: przetwory mleczne w I kw. 2011
2011-07-11 00:15
Zgodnie z Rocznym ramowym planem kontroli Inspekcji JHARS na 2011 rok w I kwartale wszystkie wojewódzkie inspektoraty JHARS (oprócz WIJHARS w Kielcach) przeprowadziły kontrolę jakości handlowej przetworów mlecznych. Celem kontroli było sprawdzenie jakości handlowej przetworów mlecznych: masła, serów podpuszczkowych, mleka, śmietanki ... Przejdź do artykułu ›
![Jakość żywności: przetwory mleczne w I kw. 2011 Jakość żywności: przetwory mleczne w I kw. 2011](https://s3.egospodarka.pl/grafika/jakosc-produktow-spozywczych/Jakosc-zywnosci-przetwory-mleczne-w-I-kw-2011-0YKln9.jpg)
fot. mat. prasowe
Udział zakwestionowanych liczby partii przetworów mlecznych ogółem oraz należących do grupy Premium Udział zakwestionowanych liczby partii przetworów mlecznych ogółem oraz należących do grupy Premium (w %).