Jakość wyrobów z mięsa czerwonego w II kw. 2011
2011-11-04 10:19
Zgodnie z Rocznym ramowym planem kontroli Inspekcji JHARS na 2011 rok w II kwartale wszystkie wojewódzkie inspektoraty JHARS przeprowadziły kontrolę planową w zakresie jakości handlowej przetworów z mięsa czerwonego. Przejdź do artykułu ›
![Jakość wyrobów z mięsa czerwonego w II kw. 2011 Jakość wyrobów z mięsa czerwonego w II kw. 2011](https://s3.egospodarka.pl/grafika/jakosc-produktow-spozywczych/Jakosc-wyrobow-z-miesa-czerwonego-w-II-kw-2011-SOXetV.jpg)
fot. mat. prasowe
Udział liczby zakwestionowaych partii przetworów z mięsa czerwonego ogółem w IV kwartale 2008 r., IV Udział liczby zakwestionowaych partii przetworów z mięsa czerwonego ogółem w IV kwartale 2008 r., IV kwartale 2009 r., IV kwartale 2010 r. oraz w II kwartale 2011 r.