eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plWiadomościGospodarkaRaporty i prognozyRynek HoReCa w Polsce 2011Struktura placówek wg przychodów z działalności gastronomicznej

Rynek HoReCa w Polsce 2011

2012-04-29 00:20

Rok 2011 był przełomowy dla rynku branży gastronomicznej, ponieważ przyniósł pierwsze oznaki wzrostu od początku kryzysu finansowego. Sam segment rynku restauracyjnego wzrósł o 0,8%, a był to najniższy wzrost wśród trzech segmentów HoReCa. Dalsza poprawa rynku jest spodziewana w bieżącym roku - podała firma PMR. Przejdź do artykułu ›

Pokaz slajdów: odświeżaj automatycznie co sek
Rynek HoReCa w Polsce 2011

fot. mat. prasowe

Struktura placówek wg przychodów z działalności gastronomicznej Jeden na dziesięć lokali odnotował przychód w przedziale 251-500 tys. zł

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: