gastronomia - wiadomości i porady tematyczne
-
Lokale gastronomiczne w Polsce 2005
00:14 21.11.2005
Z badań przeprowadzonych w połowie tego roku przez instytut GfK Polonia wynika, że ogólna liczba punktów gastronomicznych w Polsce wynosi ponad 58 tys. W tej liczbie ponad 75 proc. to punkty z kategorii HoReCa (Hotel-Restaurant-Catering) działające przez cały rok. Analizując trendy rozwoju rynku gastronomicznego można zauważyć, że podobnie jak w ...
Tematy: lokale gastronomiczne, gastronomia, rynek gastronomiczny, HoReCa
Podobne tematy:
- rynek pracy
- zachowania konsumentów
- tendencje na rynku pracy
- działalność gospodarcza
- rozliczenia podatkowe
- długi
- podatek VAT
- dłużnicy
- rozliczenie VAT
- oferty pracy
- wakacje
- rejestr dłużników
- rynek biurowy
- UOKiK
- prawa konsumentów
- ochrona konsumentów
- odliczenie podatku VAT
- zadłużenie firm
- odliczenia podatku VAT
- odliczenie VAT